Van der Valk Hotel Drachten

Wij zijn blij u te mogen verwelkomen in ons hotel!

Welkom bij Hotel Drachten! Of je nu op zoek bent naar een plek om te overnachten, een heerlijke maaltijd wilt eten of wilt vergaderen, wij hebben alles wat je zoekt. Ons hotel beschikt over een restaurant en brasserie waar je kunt genieten van een culinaire ervaring. Ook hebben we een bowlingbaan waar je plezier kunt hebben met vrienden en familie.

Bij Hotel Drachten profiteren we van de beste prijsgarantie, zodat je zeker weet dat je de beste deal krijgt. Ook voor vergaderingen hebben we 10 multifunctionele zalen geclassificeerd met 4 ‘Vergaderhamers’. En we bieden gratis internet in de gehele accommodatie.

Elke zondag kunt u genieten van ons heerlijke brunchbuffet! Reserveer een tafel en schuif om 12.00 uur gezellig aan met uw hele familie. Ook voor eten en drinken, overnachten en vergaderen en feesten bent u bij ons aan het juiste adres.

We zorgen dat je je veilig en vertrouwd voelt tijdens je verblijf bij ons. Bekijk onze menukaart, neem een virtuele rondleiding en kom langs voor een heerlijk verblijf. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Hotel Drachten!