Tijd voor een SUP-er gaaf arrangement bij Bootverhuur Bonkevaart: Suppen op de Groote Wielen!

Ontdek, Geniet en Peddelplezier - SUP mee op de Groote Wielen bij Bootverhuur Bonkevaart!

Ontdek de prachtige natuur van de Groote Wielen op een unieke manier: al peddelend op je eigen SUP-board. Geen ervaring? Geen probleem! Na een korte uitleg vaar je al snel weg over het heldere water. En voor je het weet, ben je verslaafd aan deze ontspannen en tegelijkertijd sportieve activiteit.

Vanaf slechts €15,- huur je al een SUP-board voor anderhalf uur. Te kort? Geen probleem, bijboeken met een half uur mag altijd. Zo kun je optimaal genieten van de rust en het natuurschoon om je heen.

Praktische zaken: zwemdiploma is verplicht en suppen is op eigen risico. Reserveer je SUP-board eenvoudig door een mailtje te sturen naar [email protected]. Na bevestiging is je reservering definitief.

Onze tips: neem een waterdichte tas mee voor je spullen en een waterdicht hoesje voor je telefoon. Zo kun je zorgeloos genieten én de mooiste foto’s maken onderweg!

Dus waar wacht je nog op? Boek nu je SUP-arrangement bij Bootverhuur Bonkevaart en ontdek de Groote Wielen op een SUP-er gave manier! Tot snel op het water!

Deel dit bericht