Travel4Reasons
Categorie: Overig, Reisbureau
Plaats: Leeuwarden

Adres

Blitsaerd Haven

Plaats

Leeuwarden

Telefoonnummer

+31(0) 50 850 49 40

Omschrijving

Voor de klanten van Travel4Reasons is het mogelijk om tegen een kortingstarief een elektrische sloep te huren voor een gehele dag. Travel4Reasons is uw online specialist voor thematische pakketreizen in Nederland en naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Maak een whisky reis door Nederland, neem deel aan een Beatles tour in Liverpool, ga een midweek lekker...

Meer informatie

Friesland is natuurlijk bekend van het vele water en de Elfstedentocht. Zomers is het heerlijk toeven op de Friese wateren. Maar wat is er nu leuker om een deel van de Elfstedentocht te varen in een elektrische sloep.

Je pikt de boot op vanaf 10:00 uur in de ochtend en brengt deze uiterlijk om 17:00 uur weer terug. De boot biedt een ruime plaats aan 6 personen. Een uitgebreide uitleg en diverse routes worden mee geleverd.

Begin je vaartocht direct aan de Elfstedenroute, bekijk de bekende tegelbrug, vaart over de bekende Bonkevaart (Finish) en geniet van de heerlijke grachten van de stad Leeuwarden.

Prijs klanten T4R:
Van 1 t/m 6 personen
april t/m juni & september t/m oktober: € 210,00 € 189,00
juli & augustus: € 210,00 € 199,50

Inmiddels, na een aantal succesvolle jaren, is Travel4Reasons uitgegroeid tot dé online specialist in (korte) reizen naar Groot-Brittannië. Nog altijd worden de reizen eerst zelf gemaakt en pas aan de klant aangeboden tot de invulling naar tevredenheid is. De ideeen genoemd op de website geven aan wat de mogelijkheden zijn, maar uiteindelijk bepaalt u hoe uw reis er uit komt te zien.

Faciliteiten

ERVARING

Ruim 15 jaar ervaring

BETROUWBAAR

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

KENNIS

We maken elke reis eerst zelf

OP MAAT!

We passen elke reis naar uw wens aan

Actievoorwaarden:

Geen actievoorwaarden ingevuld, kijk op de site voor meer informatie
Openingstijden

Online via de website te bereiken

Foto's & video's