Boutique Hotel Catshuis
Plaats: Leeuwarden

Adres

Nieuwestad 49

Plaats

Leeuwarden

Telefoonnummer

058 – 215 87 15

Omschrijving

Logeren, trouwen, feesten en vergaderen in een eigentijdse verrassende locatie. Bij ons is alles mogelijk en op maat te realiseren.

Meer informatie

Het Catshuis is een van de mooiste historische panden in de binnenstad van Leeuwarden en het heeft een rijke historie. Het pand aan de Nieuwestad 49 is sinds 1982 in bezit van de familie Bronger en het is een echt familiebedrijf. De nieuwe generatie waar ik (Amarins Bronger) en mijn zuster
Jardina Bronger toebehoren, krijgen nu de kans om Boutique Hotel Catshuis op te bouwen. Voor mij is het een droom die is uitgekomen, want horeca is mijn grootste passie!

Een onvergetelijk verblijf bij Boutique Hotel Catshuis
“We zetten ons volledig in om al onze gasten een fijn verblijf te bieden, of dat nu voor een feest is of een hotelovernachting. We hebben een hecht en toegewijd team die alles uit de kast haalt om onze gasten zich thuis te laten voelen. We streven ernaar onze gasten een fijn verblijf te bezorgen en met een mooie herinnering naar huis te laten gaan. Bij Boutique Hotel Catshuis ben je verzekerd van een onvergetelijk en luxueus verblijf”

De rijke historie van het Catshuis
Boutique Hotel Catshuis is gevestigd in één van de mooiste historische panden aan de Nieuwestad in Leeuwarden. Benieuwd naar de rijke historie? Lees hier verder.

Faciliteiten

Kom overnachten

Ondanks de aangescherpte maatregelen is ons Boutique Hotel geopend en bent u van harte welkom om te genieten van een heerlijk ontspannen overnachting. Voor de duur dat de horeca en ons restaurant gesloten zijn, zijn wij een samenwerking aangegaan met de lokale bakker “Broadsje bakker” en is een overnachting in ons prachtige Boutique Hotel te boeken inclusief ontbijt. Ook hebben wij op iedere kamer een gedekte tafel staan zodat u kunt genieten van uw afgehaalde of bezorgde diner.

Boutique Hotel Catshuis heeft luxe kamers welke hieronder op deze pagina beschreven staan, te weten de Comfort kamer, de Bronger kamer, de Nieuwestad kamer en tot slot de Cats kamer.

Comfort kamer

Boek deze kamer >

 

Actievoorwaarden:

Met kortingscode BONKEVAART05. Te gebruiken bij iedere reservering via de site van Hotel Catshuis.
Openingstijden
Geen openingstijden opgegeven

Foto's & video's