B&B Gastopstal!
Categorie: Bed & Breakfast
Plaats: Wyns

Adres

Wyns 28

Plaats

Wyns

Telefoonnummer

06 29315259

Omschrijving

Gastopstal is een gezamenlijk uit de hand gelopen ‘project’ van Jan van der Leij (als architect /timmerman/loodgieter/electricien /schilder /schrijver meestal alleen op de achtergrond aanwezig) en Afke Boersma (als gastvrouw runt zij de B&B, ontvangt de gasten, verzorgt de ontbijten, doet de rondleidingen etc etc).

Meer informatie

Onze B&B is ontstaan nadat een gat in het dak van de kleinveestal moest worden gerepareerd. Het lekte na elke storm namelijk heviger en hier en daar waren daksporen al aan het inrotten. We besloten in de zomervakantie van 2003 om de kapotte sporen te vervangen, het dak te betimmeren, meteen ook maar te isoleren en te voorzien van degelijker (ventilatie) ramen. De ruimte werd gaandeweg echter zo mooi dat het besluit om er een gastenverblijf van te maken al snel genomen werd. Dat betekende dus ook nog een keukentje, ook een WC met een douche en uiteindelijk ook een cv installatie, zodat er met kerst en oud en nieuw overnacht kon worden. Het gat in het dak werd meer en meer een gat in de hand...

Faciliteiten

We vragen geen borg, we werken graag op basis van vertrouwen ipv wantrouwen. Onze vermelde prijs is all in en is dus wat het onze gasten kost. Dat geldt dus ook voor 'last minute' boekingen... Ook de in recreatieland gehanteerde termen als ‘midweek’ en ‘weekend’ vinden we beperkend. U kunt bij ons per dag (=nacht) boeken en dus ook van woensdag tot en met maandag.

Actievoorwaarden:

Geen actievoorwaarden ingevuld, kijk op de site voor meer informatie
Openingstijden

De aankomst- en vertrektijden mogen door u zoveel mogelijk zelf worden bepaald. Wij heugen ons nl. onze eigen vakanties waarin we beslist voor 10 uur ’s ochtends moesten zijn vertrokken en wat voor onnodige stress dat kon geven. Dat past niet bij vakantie, was – en is- onze mening. Alleen bij direct aansluitende boekingen (=op een wisseldag) hebben we over de aankomst en vertrektijden uiteraard onderling overleg nodig en proberen we de wensen zoveel mogelijk te laten ‘matchen’.

En waarom zouden huisdieren niet meemogen? 

Foto's & video's