Luxe Sloep met overkapping: De Waterweelde van Bonkevaart

Vanaf:  45,00

Stap in en voel je meteen thuis op onze prachtige sloep, ontworpen voor comfort en stijl. Met een lengte van 6.35 meter en een breedte van 2.20 meter is er genoeg plek om met je vrienden of familie het water op te gaan.

Opstappen in deze ruime comfortabele en ruime elektrische sloep kan bij Jachthaven De Grote Wielen Bûtlân 1, 8926 XH Leeuwarden. Klik hier voor de routebeschrijving

1 per sloep

Kies het aantal uren. Minimaal 2 uren. – €10 per uur

Inclusief 2 koelelementen

Extra schoonmaakkosten

Vind je dat deze sloep perfect is voor een vriend of geliefde? Koop dan een cadeaubon voor dit item en geef een heerlijk boottochtje cadeau! Doe deze sloep cadeau

1 per sloep

Kies het aantal uren. Minimaal 2 uren. – €10 per uur

Inclusief 2 koelelementen

Extra schoonmaakkosten

Vind je dat deze sloep perfect is voor een vriend of geliefde? Koop dan een cadeaubon voor dit item en geef een heerlijk boottochtje cadeau! Doe deze sloep cadeau

Beschrijving

Een zeer ruime sloep uitgerust met comfortabele kussens en overkapping voor een fantastische vaartocht.

Stap in en voel je meteen thuis op onze prachtige sloep, ontworpen voor comfort en stijl. Met een lengte van 5.70 meter en een breedte van 2.50 meter is er genoeg plek om met je vrienden of familie het water op te gaan.

De 6 Kw E Pod motor zorgt voor een stille en milieubewuste vaartocht. Met de accu’s kun je tot wel 8 uur varen, genoeg voor een hele dag plezier op het water. De donkerblauwe kleur van de romp geeft de sloep een chique uitstraling, en de gele motorkist zorgt voor een speels contrast. De stuurstand in gebroken wit maakt het plaatje compleet.

Kies een kussenset van Harlow in jouw favoriete kleur om je comfort te maximaliseren en geef je boot een persoonlijk tintje. De buiskap beschermt je tegen weer en wind, zodat je bij elk weertype lekker kunt blijven varen.

De vloer heeft een stijlvol teakmotief, wat de sloep niet alleen een luxe uitstraling geeft, maar ook nog eens onderhoudsvriendelijk is. De sloep is ook uitgerust met roestvrijstalen bolders en kikkers, die niet alleen mooi zijn, maar ook handig in gebruik.

Bij je huur zitten een oplaadkabel, fenders en landvasten inbegrepen, zodat je zonder zorgen het water op kunt. Laat de dagelijkse drukte achter je en geniet van ultieme vrijheid op het water met onze fantastische sloep.

Extra informatie

Koelbox

12L, 30L

1 beoordeling voor Luxe Sloep met overkapping: De Waterweelde van Bonkevaart

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Luxe Sloep met overkapping: De Waterweelde van Bonkevaart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR IN VERBAND MET ONDERHOUD.