WestCord WTC Hotel Leeuwarden

Bedrijf

Misbruik melden

WTC-Hotel-Leeuwarden-fietsen

WestCord WTC Hotel Leeuwarden

Boek direct bij het hotel!

Hey daar! Ben je op zoek naar een prachtig hotel in Leeuwarden? Dan is WestCord WTC Hotel Leeuwarden de perfecte plek voor jou! Ons hotel is ideaal gelegen aan de uitvalswegen en nabij het historische centrum van Leeuwarden. Met 143 luxe en comfortabele designkamers waaronder 11 ruime appartementen en een prachtige bruidssuite, zit er altijd een kamer voor jou bij. Veel kamers zijn voorzien van een tussendeur, dus zijn zeer geschikt voor gezinnen. En als gast bij ons kun je gegarandeerd gratis parkeren naast het hotel.

Onze kamers zijn voorzien van alle faciliteiten die je van een vier-sterrenhotel mag verwachten, zoals airconditioning, gratis wifi, espressomachine, waterkoker, kluis en TV. De badkamer heeft een regendouche of een ligbad met daarnaast een aparte regendouche. Daarnaast hebben we ook short-stay mogelijkheden.

Maar dat is nog niet alles! Ons hotel beschikt over 15 redenen om te kiezen voor WTC Hotel Leeuwarden. Of je nu gaat voor de culinaire tour in ons restaurant élevé, of lekker wilt sporten in onze fitnessruimte, of op zoek bent naar de grootste evenementenlocatie in Friesland, wij hebben het allemaal. Dus kom langs en laat ons je een heerlijk verblijf bezorgen in ons hotel.

Locatie

Contact Formulier Eigenaar