Camperplaats Leeuwarden

Bedrijf

Misbruik melden

IMG_0432-870×532
Popular

Camperplaats Leeuwarden

vanaf €9,00 per nacht

Hey daar! Ben je op zoek naar een geweldige camperplaats in de buurt van een bruisende stad? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Camperplaats Leeuwarden! Onze camperplaats ligt op slechts 15 minuten fietsafstand van de stad Leeuwarden, die in 2018 de Culturele Hoofdstad van Europa was. En in 2022 zal de stad weer vol zijn van activiteiten. Dit is de perfecte plek om de stad te verkennen en tegelijkertijd te genieten van de prachtige omgeving.

Hier krijg je niet alleen een comfortabele plek om te overnachten, maar ook een speciale kortingssleutel waarmee je korting krijgt in de stad bij allerlei winkels, restaurants en musea. En elke dag gratis broodjes bij de Jumbo! En dat is nog niet alles, want vanuit de camperplaats zijn er prachtige wandel- en fietsroutes te maken, waar je de omgeving op een andere manier kunt ontdekken. Honden zijn welkom en er is zelfs een speelbaan voor honden naast de camperplaats.

Dus, trek je wandelschoenen aan, pak je fiets of bus, scooter en kom naar Camperplaats Leeuwarden. We zorgen ervoor dat je een geweldige tijd hebt en dat je opgeladen terug naar huis gaat!

Locatie

Contact informatie

Contact Formulier Eigenaar